Busted!

Brukar inte outa mina studiekamrater här på bloggen men när jag läste den här kontaktannonsen så höll jag på att sätta i halsen. Önskar dig all lycka, "Jonas" (obs! figurerat namn), i din sökan efter den rätta frun. Ett tips är Riddarhusets hemsida med en förteckning över alla adliga namn i Sverige. Så att du vet när du raggar på krogen liksom.


Fantastiskt! Epic! Underbart!

(Men om Vilhelm P läser vill jag lägga till underrubriken "men som demokratiälskande jurist anser jag det såklart vara moraliskt förkastligt")

Sossarna i Hedemora rasar över sina saboterade valaffischer. Under "Vi kan inte vänta" har odemokratiska krafter lagt till "med att svika alla våra vallöften och sedan skylla skiten på Lars Ohly". Åh. Hahaha. Snälla säg att ni skrattar lika mycket som jag?


Jag pluggar processrätt, alltså finns jagOch vad ska det här betyda?? Mycket oklart.

Fördelen med att vara festfixare

Folk är alltid så FRUKTANSVÄRT glada och lyckliga över inbjudan och kommer dit med stora leenden på läpparna.


T5

Idag var det back to reality, inskrivning klockan 8 och jag kan konstatera att efter två år i Lund har jag fortfarande inte lärt mig innebörden av akademisk kvart. MEN, eftersom det fortfarande återstår 2,5 år så misströstar jag inte. Plötsligt händer det!

- Cafeterian har ej höjt priset på kaffe, vilket kändes tryggt och fint. Törstiga jurister kan fortfarande avnjuta 1dl kaffe för det facila priset 7 kronor.
- Cafeterian har fortfarande inte infört möjlighet att betala med kort, vilket kändes tryggt och fint. Jag är emot förändring. Kortmaskiner är 2010, palla.
- Widerbergs har fortfarande kvar sina mackor med varmrökt laxfyllning. 5 av 5 hjärtan. Dock kändes det en aning instabilt och jobbigt att den gamla gubben inte stod vid disken as always. Istället var den en ung liten snärta (underbart ord, för övrigt) som inte alls jobbade lika effektivt.

Bäst på hela dagen var för övrigt paniken som spred sig bland T5-studenterna när det stod klart att det för i år införts förbud mot anteckningar i lagböckerna- detta för att minska stressen bland studenterna (Haha. Haha. Hahahaaaa. Epic fail på det förslaget än så länge iaf). Istället får man enbart stryka under i paragraferna samt använda sig av "stickord". Trots en ca 15 minuter lång diskussion är det fortfarande ytterst oklart vad stickord egentligen innebär. Och hur är det egentligen med gamla anteckningar, måste dessa suddas ut? Får man skriva ut hela rättsfall eller bara ett enda ord?

Förvirringen är total. Jag gillar det.

Rhodde '10

Kan knappt prata, hostar som en lungsjuk och är allmänt otaggad. MEN har till trots haft en fantastisk vecka på min grekiska ö, kanske inte så otippat då en shot kostade 1€ (ändå lyckades jag bränna ca 50€/kväll, räkna sedan själva ut exakt hur roligt jag hade!).

Roligast på resan var för övrigt "Gogo", som en natt fick för sig att hon var diskriminerad.
Gogo: Ingen vill praaaaata med mig!
M: Va?
Gogo: Ingen vill praaaata med mig!
M: Men jag pratar ju med dig nu?
Gogo: Nej, ingen vill prata med mig för att jag är BLATTE!!
M: Men lägg av, det är ju inte sant
Gogo: Alla vill bara prata med eeeer för att ni är blondaaaaa!
M: Men jag är ju brunhårig?
Gogo: Neeej, du är ju blond egentligeeeen!

Sen fanns det även X vars livsmål på resan var att få en bild på X och en dvärg som gick runt på Barstreet. X var lite mer sugen på detta än dvärgen (som lackade ur totalt varje gång X frågade), vilket slutade med att X och A sprang runt och jagade dvärgen längs hela Barstreet och slutligen lyckades med konststycket att halvt trampa ner dvärgen i sin iver att få en bild. Det hela misslyckades då den helt värdelösa fotografen A filmade istället för att ta en bild. Epic fail.

Slut som artist

Hela den här dagen har varit ett enda långt telefonsamtal med folk som vill veta "varför jag sa/skrek/hoppade/sprang/gjorde som jag gjorde igår". AZZÅ palla att mina vänner kräver att jag agerar logiskt 24/7!!! Jag är en riktigt ologisk människa, fick typ 2 poäng på logik-testet på högskoleprovet. Så. Nog om det.

Hade velat skriva något allvarsamt om hur Frankrike utvisar romer. Men är bakfull som en örn och får inte till det. Men jag tycker att det är: Beklämmande, Rysligt, Skamligt, Äckligt, Dumt, Efterblivet. Fan för Frankrike. Fan för Sarkozy.

Själv stöttar jag romernas kamp för försörjning. Till exempel köper jag alltid plastarmband som erbjuds mig när jag är utomlands. Romernas sak är vår sak!


Kompis?

Tycker att Facebooks vänförslag är så himla härliga. Häromdagen föreslogs det att jag skulle bli vän med Veronica Wagner (ni vet, 'elit'gymnasten som inte fick pengar av SOK att åka till OS men... åkte ändå, eller?) Jag hatar iofs redskapsgympa (grava men från gympan under gymnasiet då Hitler-Lars tvingade alla att hoppa bock) MEN gillar kändisar desto mer, så skickade glatt iväg en friend-request. Väntar på svar nu *spänd*!

Idag ställer jag mig mer tveksam till Fejjans försök att hitta nya vänner till mig. Lite oklart vad jag och Mange har gemensamt. +poäng för hans älghorn dock!


Gårdagen

Önskar lite att jag var Kenza så att jag hade kunnat berätta om min fabulösa gårdag. (Som idag följdes upp av att jag nästan började gråta när Tina Turners "Simply the best" spelades när jag ringde upp min vän. Kändes som att Tina hånade mig grovt.) Men eftersom jag är ganska säker på att medarbetare från såväl Norstedts Juridik och Mannheimer Swartling (aka 'Stora Svarten') notoriskt läser denna blogg så gör jag inte det. Vill ju inte visa hur olämplig man egentligen är för någon form av ansvarsfullt jobb i framtiden.

Så istället kan jag meddela att gårdagens mest chockerande nyhet var att de har en domkyrka i Strängnäs. Herregud. STRÄNGNÄS!! Är inte det helt galet? Trodde typ att det bara fanns i Lund... och Uppsala. Och Växjö. Nu låter det som att jag är väldigt ironisk men jag blev for real 'väldigt chockerad'. Ok, smärre överdrift. Men förvånad, ja!
(Till min väldigt okristna vän Mollez kan jag meddela att en domkyrka är en väldigt stor kyrka. Inte en domstol och en kyrka eller något annat som du kanske trodde)

Schul-O har talat

Såg helt mycket fram emot att få åka till Halmstad ikväll, sen läste jag detta:

Calle Schulman har talat. Vet inte om jag vill åka dit nu.

vad jag har gjort i sommar #2

Börjat äta LCHF. I två dagar åt jag typ bara avocado och potatis. Sen bestämde jag mig för att skryta lite om min nya "diet", varpå en ond vän upplyste mig om att potatis tydligen var jääääkligt kolhydrat-rikt (jaja, sparka nu inte på den som redan ligger) och jag var tillbaka på 0. Eller troligtvis på minus, så mycket potatis jag hann proppa i mig på dessa dagar.


Vad har jag INTE gjort i sommar #1

När jag fyllde år så fick jag den här kvalitetsdvd:n från några av mina s.k "vänner". Tycker det är rätt fint att min Mac bestämde sig för att censurera bilden, helt av sig själv liksom. Försökte ta bild med ljuset på, men samma resultat. Underbart, inbyggd censur, härligt! However så tänker jag mig att man kanske inte behöver se hela bilden för att fatta vad det rör sig om.

 

"102 Liebes-Positionen - the new generation", heter filmen för övrigt. Tycker att blandningen av språk i filmtiteln är riktigt cool. Filmen är på tyska men baksidan lovar även engelska undertexter. Måste tyvärr göra er besvikna och meddela att jag ännu inte sett den själv. Kanske har någon av mina fina läsare sett denna film? Vad tyckte ni? Hur många hjärtan får denna film (5 är max)


Dagens tips!

Roar mig med lite slösurf på internets kanske främsta sida, även kallat Flashback. Herregud, tragiken på denna sida! Efter bara några minuter på denna sida är jag övertygad om att minst 70% av de som skriver här är gravt efterblivna. Eller kanske snarare hoppas jag på detta? För inte kan de vara seriösa?

Dagens favorittopic var annars denna, "Därför kan inte svenska kvinnor tas seriöst". En synnerligen bitter liten man med nicknamet WordWarrior (mäktigt namn, det får erkännas) listar 21 anledningar till varför kvinnor är sämre än män. Personliga favoriter är
1. Punkt 8: Kvinnor föredrar brottslingar och kräk framför hyggliga män. När de sedan blir misshandlade blir alla män beskyllda.
2. Punkt 14: Kvinnor skvallrar och snackar skit om varandra, och saknar lojalitet.
3. Punkt 18: Många kvinnor är ytliga och bryr sig bara om sitt utseende.

Givetvis följs det hela upp av en rasande 'feminist' som skriver "svar-på-tal" på samtliga punkter. Och så fortsätter debatten.

Sann underhållning. Spana in genast!

vad jag har gjort i sommar #1

1. Stöttat vänner som börjat träna

 

 


RSS 2.0