Dagens tips!

Roar mig med lite slösurf på internets kanske främsta sida, även kallat Flashback. Herregud, tragiken på denna sida! Efter bara några minuter på denna sida är jag övertygad om att minst 70% av de som skriver här är gravt efterblivna. Eller kanske snarare hoppas jag på detta? För inte kan de vara seriösa?

Dagens favorittopic var annars denna, "Därför kan inte svenska kvinnor tas seriöst". En synnerligen bitter liten man med nicknamet WordWarrior (mäktigt namn, det får erkännas) listar 21 anledningar till varför kvinnor är sämre än män. Personliga favoriter är
1. Punkt 8: Kvinnor föredrar brottslingar och kräk framför hyggliga män. När de sedan blir misshandlade blir alla män beskyllda.
2. Punkt 14: Kvinnor skvallrar och snackar skit om varandra, och saknar lojalitet.
3. Punkt 18: Många kvinnor är ytliga och bryr sig bara om sitt utseende.

Givetvis följs det hela upp av en rasande 'feminist' som skriver "svar-på-tal" på samtliga punkter. Och så fortsätter debatten.

Sann underhållning. Spana in genast!

Kommentarer
Postat av: Kajsa

"2) Många kvinnor konsumerar och producerar endast ytlig media och har begränsad förmåga till kritiskt och vetenskapligt abstrakt tänkade".Vad är det för slags media man producerar när man skriver debattinlägg på Flashback?

2010-08-18 @ 15:28:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0