Det kungliga bröllopet

Sitter klistrad framför tv:n. Än så länge relativt besviken. I SVT sitter mumintrollet Mark och Ebba von Sydow och pratar med en rad mer eller mindre tråkiga gäster. De är tråkiga, deras intervjuer är tråkiga. Det är inte bra, inte bra alls.

TV4:s programledarpar är bättre. Dock hatar jag Kristin Kasperssons hysteriska rapporterar från Kungsträdgården. Hon känns inte äkta. Jenny däremot, hon är fin. Dock dör jag lite inombords åt följetongen "Elisabeths klänning". Elisabeth Tarras-Walberg, kronprinsessan Victorias gamla mentor, är tydligen expertkommentator på TV4 inför bröllopet. Herregud vilken malplacerad människa. Bettan vill inte gissa, inte avslöja inside stories, inte tala olämpligt om de blåblodiga. Hon känns så genuint otrevlig och osympatisk, denna Tarras-Walberg. Hon känns som en sån tant som läxar upp en på bussen för att man sitter på platsen för rörelsehindrade (på en i övrigt tom buss).

Dessutom har något ljushuvud på TV4 kommit på att man ska göra en serie som heter "En klänning till Elisabeth", där svenska stjärn-designern Lars Wallin skräddarsyr en klänning åt Elisabeth. Klänningen blev såklart fantastisk, men herregud. Kunde de verkligen inte hitta någon mer inspirerande, yngre, roligare, livfullare människa att sy upp en klänning åt? Visst, Bettan är ju definitivt fin men kunde de inte ha övertalat någon under sjuttio+ att ställa upp?

Ne. Bröllopssändningen levererar faktiskt inte än...

Kommentarer
Postat av: Anonym

men den levererade verkligen när det väl började i kyrkan =D

2010-06-20 @ 12:46:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0