Storasyster-kharma!

Gissa om jag samlade pluspoäng igår för att i framtiden kunna ta mig till storasyster-himlen! Igår tog min underbara lillebror studenten från (på?) Bladins, min gamla skola. Det var världens finaste väder, höll på att svimma där jag stod. Lite mer synd om alla killar dock som var uppklädda i svart kostym. Konstateras kan att rektorn höll exakt(!!) samma avslutningstal som när jag tog studenten för tre år sen. Talet inleds med att han jonglerar med äpplen och sedan "låtsas" tappa ett äpple vilket osökt leder honom fram till ett föredrag om Newton och tyngdlagen. Ack så fiffigt!

However så överlevde jag och kvällen var hur fin som helst. Vid tolv var jag i Lund för att sticka vidare ut när min lillebror ringer och berättar att hans plånbok blivit stulen och att han inte får komma in på sin egen studentfest? Seriöst! Tiger-mamman i mig fick damp. Så tog mig tillbaka till Malmö (rekord-snabb tid, tack trafikpoliser för att ni bestämde er för att hålla helg!) och lyckades fixa så att pojken kom in till slut.

Dock!
Till vakten som menade på att "det är ditt problem om din plånbok är stulen, jag bryr mig fan inte om du tar studenten eller inte" vill jag säga; jag önskar dig allt ont. Måtte du för evigt misslyckas med intagningsproven till Polisen och måtte du ha extremt många jobbiga sommarkvällar med riktigt fulla och otrevliga människor, ditt Dumma Jävla as.

Nu ska jag duscha och äta lite avocado. Ikväll kommer min bästis hem!!!!!! Jag är jätteglad!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Vilken fantastisk syster du är! =) Hur är det med dig? Skönt med sommarlov?

2010-06-11 @ 19:14:53
URL: http://mealuxx.blogspot.com
Postat av: Puff

Nope, då var jag fortfarande i Rhodos ;)

2010-07-10 @ 22:31:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0