"Where are you from... Poland?"

Har varit ett par dagar i London. Underbart! Ännu roligare att få chans att hänga med min underbara vän Karin som pluggar till något så avancerat att jag inte ens kan stava till det haha (gav några försök men tog bort det, såg ut som något som en dyslektiker skrivet.. nåja, det handlar om ekonomi). Blev dock liiite besviken när jag insåg att hon inte var ett uppslagsverk över London.

"Vad är det där för staty?"
"Vet inte"
"Vad är det där för byggnad?"
"Vet inte"
"Var går den här bussen?"
"Vet inte"
"Vad heter det här området?"
"Vet inte"
"Varför byggde man egentligen Big Ben?"
"Vet inte"

För övrigt har jag shoppat obscent mycket. Skulle kunna skryta lite över fina skor och partyklänningar men herregud, inköp numero uno får ändå sägas vara min kommunist-armémössa, fyndad i Notting Hill. Dock vinner den i hård konkurrens över min fashion-regnrock som jag köpte på Primark, hoppas det regnar hela sommaren nu!!

Avslutningsvis blev hemresan ett litet helvete då Gud straffade mig för att jag åkte budgettåg genom att låta mitt tåg till flygplatsen gå sönder. Tjohej! Väl på Gatwick fick jag rusa med en 25 kg tung väska över hela flygplatsen för att inse att incheckningen stängt. Jur.studen i mig började såklart argumentera med de elaka människorna, vilket inte fungerade. Så tog till trick nr 2, GRÅTEN! Haha. Funkade jättebra, tio minuter senare hade jag checkat in, gått förbi säkerhetskontrollen och satt mig inne på McDonalds för lite McFlurry-terapi. Antar att jag måste slipa på min argumentation, tror inte att min blivande arbetsgivare kommer uppskatta om jag försöker vinna mål genom att gråta fullt lika mycket. Dock kanske han inte bryr sig så länge det funkar? Tål att funderas på!

London-besvikelse 1: Primark. Mer Ullared än Gucci, för att uttrycka sig milt. Måste sluta läsa modebloggar, de hypar alltid sönder allt.

London-besvikelse 2: Buckingham Palace. Ingen Harry. Ingen William. Och: Ingen Elizabeth! Byggnaden liknade mer en betongbunker än ett slott. Tacka vet jag Grand Palace i Thailand. Thailändarna kan det här med pråliga utsmyckningar, guld och diamanter på sina slott. Se och lär, kolonialmakten England!

London-insikt: "Ja, men va fan. Det gör ju inte så mycket att man gör en walk of shame här. Ingen känner ändå igen en på tunnelbanan"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0