Blondinbella!

Idag var den stora dagen, jag och Marre skulle äntligen få träffa Blondinbella - vår stora idol! Boken hade införskaffats och vi stod i ett fint led inne på Akademibokhandeln. Vi var 10 år äldre än alla andra men inte så ledsna för det. För Bella hade jag gått genom eld och vatten (eller iaf från Ondskans Högborg till bokhandeln). Kan dock konstatera att vi var långt ifrån de största fansen, i stort sett alla bleknade i jämförelse med Scar, som med darrande händer fick sin lagbok signerad och dessutom ge ut sitt mobilnummer till självaste Bella! Bella var dock en mycket fin människa som lade sin hand på Scars hand och sa "Men oj vad du darrar. Du behöver inte vara nervös!".

Har vi tur kommer hon på JuristKålles imorgon, gissa vem som ska tjata hela dagen på jobb så att man får gå tidigare? Läste iofs att hon ska till Göteborg nu, men kanske tar hon tåget ner? Hon sa ju att hon var sugen!

Kan dock meddela att trots Marres promotande (väldigt fint!) så verkade hon inte jättesugen att läsa min blogg, haha. Förstår inte varför! Nåja, jag ger inte upp. Får försöka övertala Kissie att uppmärksamma mig istället eller nåt.


Kommentarer
Postat av: löwengrip

jodå .. jag hittade den ;)

2010-09-03 @ 18:21:58
URL: http://blondinbella.se
Postat av: TWINS

vad roligt :D

2010-09-03 @ 18:30:14
URL: http://lizzyochbecky.blogg.se/
Postat av: petra

har jag någonsin sagt hur jävla underbar du är lotta?

2010-09-04 @ 06:21:32
Postat av: Emilia

undrar om det är blondinbella som kommenterade ovanför! Jag hittade in iaf, lycka till med studierna!

2010-09-04 @ 10:56:29
URL: http://espot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0