WAKA WAKA!

Igår var vi alltså på Juridiska Föreningens Novischfest. En helt fantastisk kväll, bra där! På toaletten bondade jag med en tjej som helt plötsligt kläcker ur sig (CITAT:)

"Ja, jag kom ju egentligen in i Örebro, men sen så läste jag en helt SJUK blogg om hur det var att plugga juridik i Lund, så då bestämde jag mig för att börja här. Du kanske har läst den? Den heter Ligga i Lund!"

ÖNSKAR att jag hade varit lite coolare och svalare när jag fick höra detta. Men tyvärr, lite svårt att kontrollera triumfen.

"WAAAAAHHHHH!!! Det är ju JAAAAAAG som skriver den!! WAKA WAKAAAA!! Hallå, hör
ni!! Hon har läst min blogg!"

Meddelande till Mats Tjernberg: Du kan ringa mig på måndag så kan vi diskutera ev. ersättning som jag bör få för mitt bidrag till att Lunds juristutbildning har Sveriges högsta söktryck.

(Att hon därefter sa "Ja, i din blogg verkar det ju överjävligt att plugga juridik, men du skriver iaf kul!" tänker jag hålla lite tyst om när jag diskuterar ersättning med Mats på måndag, ds)


Kommentarer
Postat av: Anonym

HAHA, du vet att WAKA WAKA är det största drägguttrycket som finns det är därför jag använder det så mkt...välkommen in i klubben min vän...Vad säger du och fotsulan men piff och puff? jag tror att det är något som skulle kunna inträffa i Rhodos.. hahahah fatta epic...jag menar det är ganska ofta man kommer in på ämnet tatueringar...tänk om 20 år..Konversation med chefen på julfesten...:-Har du någon tatuering?

-Ja...en...

-Ohh det visste jag inte, den har jag aldrig sett! vart sitter den?

-På fotsulan..

-neeej men skämtar du?! Underligt...får jag se?...Varför står det det Piff och Puff were in Rhodos 2011?

-...(tystnad)joo, den där löneförhöjningen vi pratade om...fortfarande aktuellt?

2011-02-05 @ 14:56:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0