Gårdagen

Önskar lite att jag var Kenza så att jag hade kunnat berätta om min fabulösa gårdag. (Som idag följdes upp av att jag nästan började gråta när Tina Turners "Simply the best" spelades när jag ringde upp min vän. Kändes som att Tina hånade mig grovt.) Men eftersom jag är ganska säker på att medarbetare från såväl Norstedts Juridik och Mannheimer Swartling (aka 'Stora Svarten') notoriskt läser denna blogg så gör jag inte det. Vill ju inte visa hur olämplig man egentligen är för någon form av ansvarsfullt jobb i framtiden.

Så istället kan jag meddela att gårdagens mest chockerande nyhet var att de har en domkyrka i Strängnäs. Herregud. STRÄNGNÄS!! Är inte det helt galet? Trodde typ att det bara fanns i Lund... och Uppsala. Och Växjö. Nu låter det som att jag är väldigt ironisk men jag blev for real 'väldigt chockerad'. Ok, smärre överdrift. Men förvånad, ja!
(Till min väldigt okristna vän Mollez kan jag meddela att en domkyrka är en väldigt stor kyrka. Inte en domstol och en kyrka eller något annat som du kanske trodde)

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Skara har en domkyrka. Almost as shocking, huh?

2010-08-20 @ 11:41:47
Postat av: Lotta

herregud.... nu förlorade jag faktiskt tilltron på svenska kyrkan...

2010-08-20 @ 12:10:16
URL: http://liggailund.blogg.se/
Postat av: mollez

Haha du känner mig rätt bra ;) Det mest logiska hade ju dock varit om en domkyrka var en kyrka som låg bredvid domstolen dit de dömda gick efter sin dom.

2010-08-20 @ 14:36:37
Postat av: Lena

Eh..hello?! Göteborg har ju en domkyrka! Måste vara viktigast av alla ;)

2010-08-20 @ 16:37:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0