Hemmafixarn

Fick ett litet ryck idag när jag kom hem från jobb. Ett städ-ryck. Och eftersom detta inträffat två ggr på de två år jag bott i Lund så vet jag att man bör ta tillvara på tillfället. Så, idag åkte äntligen julgardinen i köket ner, samt de två snöbollarna som hängt inne i mitt vardagsrum. Kände att det var dags, snart är det ju jul igen och det är ju ingen julkänsla om man inte får sätta upp sin julgardin och riskera livet när man hänger upp julljusen.

Gav mig även på att montera upp min "januari-november"-gardin (detta året dock "juni-november"-gardinen) vilket tog lite tid. Är inte så tålmodig av mig men tog hjälp av en stege som fungerade som en hängare. Efter sisådär 20 min hårt slit och lite svordomar så var jag klar. Gissa om jag blev glad när jag kom på att jag byggt fast gardinen i stegen (hahaha).


Och just när jag skriver detta så dör jag av skratt då jag inser att istället för att ta av en av gardinerna och ta ut stången så HADE jag måhända kunnat lyfta över tyg-gardinen... hahahahahahahahahahahahahahaha. Alltså herregud. Jag skämtar verkligen inte, jag blev skitlack när jag insåg detta problem och trodde att jag hade fastnat med gardinerna. Fick göra om hälften. Skjut mig. Nåja, överfint blev det till slut! Nu kan mina föräldrar sluta förfasa sig. Standardkommentaren när de kommer på besök och ser mitt "tomma" fönster är "Men C, vad tror du egentligen att dina grannar tänker när de ser ditt tomma otrevliga fönster utifrån?"... Well, jag tror inte att de bryr sig så jättemycket men så är mina föräldrar å andra sidan lantisar.

Sen tänkte jag slänga ner alla julprydnader i garderoben i en fin låda men råkade tappa ut en sån där snöbolls-grej med massa vatten och skit i. Ball. Städ-rycket försvann asap och jag låtsades vara Blondinbella som var tvungen att gå iväg lite för att blogga. Hehe. Nu ska jag ligga lite på min spikmatta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0