TUR!

Efter en maginfluensa för sisådär tio år sedan så har jag inte kunnat äta dillchips. Det är ju så, det man äter sist innan man kräks kan man aldrig mer äta på samma sätt.

Så idag gläds jag över att det inte stämmer när det gäller alkohol. HERREGUD då hade jag varit ofrivillig nykterist. Hade till exempel inte kunnat förtära:
Vodka
Vitt vin
Rött vin
Snaps
Öl
Cider
Rom
Whiskey
Gin
Absinth
Rosé
Tequila
Sambucca
Fish
Baileys

Hehe. Tur är bara förnamnet!

Dirty suggestionDetta hade väl varit lite mer ok om inte min kompis jobbar på... Lidl. Ridå.

För övrigt kan man ifrågasätta min vän som svarar på det hela med "Men va han snygg då?" Hahahaha!! Fortfarande INTE ok!

Svåra val...

Efter att ha spanat in både Vinge och Stora Svartens kontor inom loppet av en vecka så har jag nu mycket svårt att veta vad jag ska välja när jag blir erbjuden sommarnotarietjänst hos dem (antar att det bara är en tidsfråga innan de hör av sig, jag menar: mina strålande betyg där jag failat varje affärsjuridiskt relevant termin! mitt cv skrivit på fem minuter! mitt personliga brev där jag över 1,5 A4 vräker ur mig floskler! Alla dessa ovanstående punkter är ju helt klart ett vinnande koncept).

Min mentor sa till mig idag att man måste våga ställa krav på sin framtida arbetsplats. Ett krav jag har är att kaffet
a) inte ska vara Löfbergs Lila
b) inte lika bränt som på Ondskans Högborg
c) gratis

Jag har undersökt båda arbetsplatsers utbud av kaffemaskiner och det verkar lovande. Bra där!


På pluslistan för Vinge har vi deras PINGISBORD. Jesus. Suger iofs ganska hårt på pingis men är desto bättre på beer-pong. Kan dock tänka mig att tillbringa en sommar på Vinge för att öva upp mina ping-pong konster.

På pluslistan för Stora Svarten har vi deras kontor. Sjukt fint. Jag som är världens mest nyfikna (vissa skulle kalla det snokande) människa uppskattar sånt.

På minuslistan för Stora Svarten ligger däremot deras läge; mitt på gågatan, befolkad av förfärliga gatumusikanter. Helvetet på jorden lär vara att sitta bakfull och lyssna på en rumänsk dragspelskonsert en hel arbetsdag (dvs 8-22 på Svarten hehe).

På minuslistan för Vinge ligger deras planlösning som var väldigt krokig med stor potential att gå vilse. Således finns viss risk för att jag kommer tillbringa mer tid på jakt efter det där pingisbordet än vad jag faktiskt kommer kunna använda det.

(Potentiell minuspost för Svarten; ligger i samma hus som TV4. Ev. risk för att stöta ihop med mindre sköna Patrik Ekwall? Brr)

Det tål att tänkas på!

På Stora Svarten

Var på studiebesök på Stora Svarten idag. Mäktigt! Vi blev ombedda att hänga av våra jackor i en form av kapprum. Då uppstod den moraliska frågan - ska man ta med sig sina värdesaker?

"Jaha, har den safetybox man kan lägga sina plånböcker i eller?"
"Ja, vem vet. Mycket vill ha mer!"

Haha.

Exakt HUR jobbigt som helst faktiskt

"Exakt hur mycket tid har du lagt ner på tidningen då?" Frågade någon mig idag.

Det här är hur mycket tid jag har lagt ner på att få ihop Dissidenten:
  • Jag har inte läst Blondinbella, Kissie, Kenza, Alex Schulman, Katrin Zytomierska, Anna Hibbs eller någon av de andra bloggarna jag annars följer slaviskt på säkert fem dagar (läser annars deras bloggar en sisådär fem ggr/dagen)
  • Jag har inte hunnit spendera en krona av mitt studiebidrag på annat än mat (färdiglagad sådan)
  • Jag har inte hunnit kolla på de senaste avsnitten av Gossip girl, Desperate Housewives eller Greys Anatomy (!!)
  • Jag har inte suttit i tysta läsesalen sedan förra veckan (!!!!!)
  • Jag har spenderat så mycket tid i utskottsrummet på JF att mina vänner slutat fråga var jag är
  • Jag har inte läst Sydsvenskan sedan deadline i måndags. Känner mig dum i huvudet. Hur är läget i Libyen egentligen? Har de störtat Khadaffi än?
  • Jag har inte hunnit tvätta på en sisådär tre veckor. Resulterar numera i rätt roliga färgkombinationer. Eller vad sägs om en orange och en blå/vit-randig strumpa? Sexii
  • Jag drömmer om att folk ska skicka hat-mail till mig när numret kommer ut och klaga på att marginalerna är för tighta (haha, däremot klagar de inte på innehållet, skönt!)
  • Jag har druckit så mycket kaffe att det räckt i ett år
Men bortsett från det så... "nej, men det har inte varit så jobbigt!"

RSS 2.0